Prostiranje buke je kompleksna pojava koja zahteva najviši nivo pažljivog projektovanja. Iz tog razloga Dirigent Acoustics koristi najsavremenije softverske alate i mernu opremu, kao i ogromno iskustvo i veštinu kako bismo uspešno rešili problem sa bukom. Za potrebe modelovanja izvora buke, prostiranja buke u zatvornim prostorima i životnoj sredini i egzaktno proračunavanje nivoa i karakteristika buke koristimo najbolji softver za modelovanje buke u životnoj i radnoj sredini, SoundPLAN. Korišćenjem softvera SoundPLAN, merenjima buke na terenu i pažljivim projektovanjem, sa uspehom smo realizovali desetine veoma složenih projekata zaštite od buke industrijskih postrojenja, studija saobraćajne buke i buke u životnoj sredini, kao i veliki broj projekata zaštite od buke stambenih i stambeno-poslovnih objekata. Način na koji pristupamo problemu i na koji ga rešavamo obećava da nema greške u realizaciji, što dokazujemo kontrolnim merenjima, a potvrđeno je merenjima nezavisnih institucija za svaki naš projekat.

 

Do sada smo izvršili više od 300 merenja buke u životnoj i radnoj sredini, na desetine merenja zvučne izolacije i više desetina merenja prostorne akustike, brojna merenja sistema za ozvučavanje itd.

 

Kako bismo stekli potpuni uvid u problem buke, kada su složeni sistemi u pitanju, koristimo najnaprednije merne metode, uključujući i snimanje akustičkom kamerom:

Kao dokaz o kvalitetu izvedenih radova projektovanja i realizacije mera zaštite od buke uvek vršimo merenja etaloniranim fonometrom kako bismo dokazali efikasnost primenjenih rešenja. U dosadašnjoj praksi nismo imali ni jednu primedbu ili žalbu na naše radove.

 

 

Kontakt

DIRIGENT ACOUSTICS DOO

Addresa: Mažuranićeva 29/9

11000 Beograd, Srbija

T: +381 11 28 50 601

M: +381 63 278 841

info@dirigent-acoustics.co.rs