Dizajn svakog sofisticiranog audio sistema je stvar znanja i veštine.

Naši inženjeri imaju izvanrednu stručnost i iskustvo u dizajniranju audio sistema, od jednostavnih analognih sistema do kompleksne digitalne kontrolne sobe - glavne kontrolne prostorije nacionalnog radijskog emitera ili najsveobuhvatnijih sistema koji obuhvataju desetine sistema sa stotinama mikrofona, prerađivača i jedinica kao što je Eurosong takmičenje u Beogradu 2008. Akumulirano znanje i iskustvo omogućavaju nam da u potpunosti kontrolišemo proces dizajna kako bismo pružili rešenja najvišeg kvaliteta.

Mi razumemo složenost audio sistema i kontinuirano težimo optimizaciji dizajna u pogledu zahteva, arhitekture sistema, hardverskih i softverskih delova, nabavke komponenti i troškova. U procesu projektovanja posebnu pažnju obraćamo na pouzdanost sistema, performanse i lakoću korišćenja.

Dirigent Acoustics istražuje krajnje granice u dizajnu audio sistema, projektujući sistem zvuka za crkvu Svetog Marka u Beogradu, sa vremenom reverberacije >9 s na 500 Hz. Korišćen je zvučni sistem Renkus-Heinz Iconik sa digitalnim upravljačem.

Kontakt

DIRIGENT ACOUSTICS DOO

Addresa: Mažuranićeva 29/9

11000 Beograd, Srbija

T: +381 11 28 50 601

M: +381 63 278 841

info@dirigent-acoustics.co.rs